Permanent makeup

Der er ikke tale om tatoveringer som dem man kan få andre steder på kroppen. Når det handler om PMU er det en nænsom form for tatovering, der forsvinder efter et års tid.

De tre bogstaver står for Permanent Make Up, og handler om at man kan få tatoveret øjenbrynene.

Det vil altså sige at man skal forny behandlingen en gang årligt. En PMU koster 2500 kr. inclusive en efterbehandling nogle uger efter den første behandling.

 

Jeg arbejder med Ecuri Cosmetics, som er en af de største og mest erfarne udbydere indenfor produkter til permanent makeup.

 

Ecuri-pigmenter er de mest koncentrerede pigmenter, der er tilgængelige. De absorberes øjeblikkeligt af huden og har en minimal afladning. Ecuri-pigmenter bliver ikke røde eller grå med tiden. De har en unik kølig eller varm farve.

 

Alle produkterne jeg bruger til min permanente makeup er organiske og CE-certificerede.

 

Permanent makeup kan på mange måder sammenlignes med en tatovering, Men her er der tale om en semi permanent tatovering. Pigmenterne forsvinder gradvist, hvilket er vigtigt, da ansigtet ændrer udseende resten af livet.

 

Det kræver derfor en ”retouch” for vedligeholdelse, hvor det er muligt at ændrer formen alt efter mode eller ændring af ansigtets karakter.

 

Jeg vil gøre meget ud af at give dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg og grundigt vejledt i forhold til dit ønske. Jeg vil fremhæve din naturlige skønhed, og give dig det udtryk vi sammen finder dig klædeligt.

 

Bryn:

3D/hairstrokes/microblending = strå tegning.

Hybrid bryn = strå +skygge.

Ombre brows = skygge med fade.

Powder brows = fuldfarvet bryn.

 

Pris:

 

2500 kr. ink. din ‘Touch-up’ 2. behandling efter 4-6uger.

 

Et par bryn er først færdigbehandlet efter 2. behandling , som skal foretages efter 4-6 uger. Nogle eller få tilfælde er en 3. behandling nødvendig.

 

‘Retouch’ skal foretages max 12 mdr. efter første behandling 1500kr.

 

De første 10 pers. der bestiller sin tid inden den 7/9 får 20% på deres behandling. 🤩🤩🤩